Urnik

Ponedeljek21.3023.00
Torek21.3023.00
Sreda21.4523.15
Četrtek21.0022.30
Petek21.3023.00
Nedelja21.0022.30

C A R H A
Canadian recreative hockey association...
Hokejska zveza Slovenije
Portal hokejske zveze Slovenije...
A to Z Ice Hockey
The A to Z is an index, with entries filed alphabetically in the sub-letter pages Aa through Zu....
Swedish Oldtimers
Oldtimerhockey is the love of an old man to the greatest sport in the World...

NoviceNočna hokejska liga

foto:nhl

Poročilo z včerajšnje tekme

Derbi spodnjega dela med ekipama Jelen in MEG Ledolomilci se nagiba v korist ekipe Jelen. Ampak plošček je okrogel in rezultat je znan vedno šele po zaključnem sodnikovem žvižgu. Vsekakor pa nam bosta ekipi popestrili petkov večer.

Ekipi sta v samem začetku prikazali borbeno in fer igro, ekipa Jelen je prevladovala, a je bil v vratih ekipe MEG Ledolomilci Andrej Hočevar, ki je ubranil celo vrsto nevarnih strelov, na drugi strani pa je ob nedokončanih akcijah ekipe MEG Ledolomilci vse kar je letelo na njegov gol ubranil tudi Grega Juvančič. Vse do zadnje minute, ko je po napaki ekipe MEG Ledolomilci v napadu ekipa Jelen imela akcijo 2 proti vratarju, in kljub prvi obrambi je Tilen Kalan s »short-handed« zadetkom popeljal ekipo Jelen v vodstvo.

Tudi v drugi tretjini je bila igra podobna kot v prvi, in dve minuti pred koncem druge tretjine je Miha Avguštin povišal izid na 2:0.

Zadnja tretjina pa je bila recimo še najbolj izenačena, a napadalcem ekipe MEG Ledolomilci ni uspelo premagati Grege Juvančiča, kar je Gregi prineslo prvi »shot-out« v tej sezoni, ekipo MEG Ledolomilci pa je pustilo na praznem statističnem podatku o zadetkih in podajah, saj je ekipa Jelen zmagala z 2:0.

Pri ekipi MEG Ledolomilci je kljb dvema prejetima zadetkoma bil najboljši Andrej Hočevar, pri ekipi Jelen pa je bil najboljši Tilen Kalan (1+1)

OBVESTILA

Hokejski trening za vsakogar, pod vodstvom izkušenih trenerjev v Lumpi parku vsak ponedeljek.

Vabimo vas, da pokličete na objavljene telefonske številke in se s trenerji dogovorite

Vse, ki redno spremljate nočno hokejsko ligo še enkrat obveščamo, da je urnik na spletni strani zgolj informativne narave in da so kapetani na dan tekme obveščeni, kdaj je začetek tekme.

V primeru, da je urnik izven začetka med 20:00 in 21:30 je OBVEZNO potrebno kontaktirati kapetana ekipe, kdaj se tekma prične.

Če je pred tekmo nočne hokejske lige tekma kakršne koli ekipe v hokejskih ligah, je pričetek ogrevanja za tekmo nhl takoj, ko po končani predhodni tekmi očistijo in uredijo ledeno ploskev. V primeru, če začnemo pred napovedanim začetkom, imajo "zamudniki pravico" stopiti in igrati do napovedanega začetka tekme po urniku